Nutriční hodnoty (Zelné závitky plněné mletým masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 061 kJ / 971 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 65,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 40,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,26 g |
| Tuky | 40,58 g |
| – nasycené | 13,44 g |
| – nenasycené | 24,34 g |
| –– mononenasycené | 17,80 g |
| –– polynenasycené | 6,54 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 41,94 g |
| Cholesterol | 120 mg |
| Sodík | 369 mg |
| Sůl | 0,25 g |
| Sacharidy | 66,30 g |
| – cukry | 30,42 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 hlávky 1/2 hlávky bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 1500 g |
| 250 g 250 g mletého masa | Vepřový ořez | 250 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| kmín | Kmín | |
| anglická slanina | Anglická slanina |