Nutriční hodnoty (Vepřové plátky s polentovou drobenkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 135 kJ / 749 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,13 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,13 g |
| Tuky | 60,77 g |
| – nasycené | 14,43 g |
| – nenasycené | 42,27 g |
| –– mononenasycené | 36,65 g |
| –– polynenasycené | 5,62 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 5,32 g |
| Cholesterol | 18 mg |
| Sodík | 395 mg |
| Sůl | 1,13 g |
| Sacharidy | 34,84 g |
| – cukry | 9,15 g |
| ––– laktóza | 0,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 vepřové plátky ( měla jsem krkovičku ) | Vepřová kýta | |
| 2 2 větší rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 2 lžíce 2 lžíce instantní polenty | Polenta | 30 g |
| 2 lžíce 2 lžíce parmazánu | Parmezán | 30 g |
| 4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
| 1 lžička 1 lžička tymiánu | Tymián sušený | 5 g |
| 2 lžíce 2 lžíce nasekaných černých oliv | Olivy čerstvé zralé | 30 g |