Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tilapie na alsaský způsob)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 309 kJ /
1 269 kcal
Bílkoviny125,58 g
– z toho živočišné bílkoviny125,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,40 g
Tuky68,10 g
– nasycené30,21 g
– nenasycené28,93 g
–– mononenasycené24,77 g
–– polynenasycené4,16 g
––– omega 30,33 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 604 mg
Sodík 1,83 g
Sůl4,40 g
Sacharidy6,92 g
– cukry1,32 g
––– laktóza0,32 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 filety 4 filety tilapie Tilápie 800 g
100 g 100 g libovějšího uzeného boku Vepřový bok uzený 100 g
4 lžíce 4 lžíce másla Máslo kravské 40 g
200 ml 200 ml sladšího bílého vína (polosuché) Víno bílé suché 200 ml
sůl Sůl mořská
bílý pepř Pepř bílý
případně koření na ryby - vřele doporučuji novou směs Kotányi "Ryby citrónově svěží", kterou jsem použila (obsahuje citrón, pepř a mátu) Grilovací koření

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.