Nutriční hodnoty (Tilapie na alsaský způsob)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 309 kJ / 1 269 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 125,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,40 g |
Tuky | 68,10 g |
– nasycené | 30,21 g |
– nenasycené | 28,93 g |
–– mononenasycené | 24,77 g |
–– polynenasycené | 4,16 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 604 mg |
Sodík | 1,83 g |
Sůl | 4,40 g |
Sacharidy | 6,92 g |
– cukry | 1,32 g |
––– laktóza | 0,32 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 filety 4 filety tilapie | Tilápie | 800 g |
100 g 100 g libovějšího uzeného boku | Vepřový bok uzený | 100 g |
4 lžíce 4 lžíce másla | Máslo kravské | 40 g |
200 ml 200 ml sladšího bílého vína (polosuché) | Víno bílé suché | 200 ml |
sůl | Sůl mořská | |
bílý pepř | Pepř bílý | |
případně koření na ryby - vřele doporučuji novou směs Kotányi "Ryby citrónově svěží", kterou jsem použila (obsahuje citrón, pepř a mátu) | Grilovací koření |