Nutriční hodnoty (Hroznový chlebokoláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 456 kJ / 3 694 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 61,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 56,00 g |
| Tuky | 13,25 g |
| – nasycené | 3,50 g |
| – nenasycené | 5,81 g |
| –– mononenasycené | 1,65 g |
| –– polynenasycené | 4,16 g |
| ––– omega 3 | 0,52 g |
| Vláknina | 67,50 g |
| Cholesterol | 9 mg |
| Sodík | 173 mg |
| Sůl | 0,15 g |
| Sacharidy | 798,85 g |
| – cukry | 588,35 g |
| ––– laktóza | 7,35 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hroznů | Hroznové víno čerstvé | 500 g |
| 500 g 500 g rozinek | Rozinky | 500 g |
| sladké víno podle potřeby na rozinky | Rozinky | |
| 150 ml 150 ml vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
| 2 lžičky 2 lžičky sušených kvasnic | Droždí sušené | 10 g |
| 120 g 120 g moučkového cukru | Cukr bílý | 120 g |
| 300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| máslo | Máslo kravské | |
| sůl | Sůl mořská |