Nutriční hodnoty (Moravská kapsička)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 936 kJ / 224 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,59 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 15,62 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,97 g |
| Tuky | 13,77 g |
| – nasycené | 3,33 g |
| – nenasycené | 6,36 g |
| –– mononenasycené | 5,07 g |
| –– polynenasycené | 1,29 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 4,14 g |
| Cholesterol | 466 mg |
| Sodík | 184 mg |
| Sůl | 0,38 g |
| Sacharidy | 7,47 g |
| – cukry | 4,14 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 ks 4 ks silnější vepřové kotlety | Vepřová kotleta s kostí | |
| sůl | Sůl mořská | |
| černý pepř | Pepř černý | |
| hladká mouka na obalení | Mouka pšeničná hladká | |
| 1 ks 1 ks moravská klobása | Klobása | |
| 2 ks 2 ks vejce vařená natvrdo | Vejce slepičí | 126 g |
| 1 ks 1 ks cibule | Cibule čerstvá | 69 g |
| hořčice | Hořčice plnotučná | |
| feferonka (podle chuti) | Chilli paprička čerstvá | |
| 2 plátky 2 plátky sýr Ementál | Ementál | |
| olej | Olej řepkový |