Nutriční hodnoty (Moravská kapsička)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 936 kJ / 224 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,59 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 15,62 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,97 g |
Tuky | 13,77 g |
– nasycené | 3,33 g |
– nenasycené | 6,36 g |
–– mononenasycené | 5,07 g |
–– polynenasycené | 1,29 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 4,14 g |
Cholesterol | 466 mg |
Sodík | 184 mg |
Sůl | 0,38 g |
Sacharidy | 7,47 g |
– cukry | 4,14 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 ks 4 ks silnější vepřové kotlety | Vepřová kotleta s kostí | |
sůl | Sůl mořská | |
černý pepř | Pepř černý | |
hladká mouka na obalení | Mouka pšeničná hladká | |
1 ks 1 ks moravská klobása | Klobása | |
2 ks 2 ks vejce vařená natvrdo | Vejce slepičí | 126 g |
1 ks 1 ks cibule | Cibule čerstvá | 69 g |
hořčice | Hořčice plnotučná | |
feferonka (podle chuti) | Chilli paprička čerstvá | |
2 plátky 2 plátky sýr Ementál | Ementál | |
olej | Olej řepkový |