Nutriční hodnoty (Dušené hovězí s mrkví a fazolkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 785 kJ / 666 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,33 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,98 g |
| Tuky | 43,51 g |
| – nasycené | 26,98 g |
| – nenasycené | 15,80 g |
| –– mononenasycené | 13,69 g |
| –– polynenasycené | 2,11 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 38,70 g |
| Cholesterol | 128 mg |
| Sodík | 284 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 40,60 g |
| – cukry | 26,50 g |
| ––– laktóza | 0,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky hovězího masa | Hovězí kýta | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 300 g 300 g karotky | Mrkev čerstvá | 300 g |
| 300 g 300 g zelené fazolky | Fazolky čerstvé | 300 g |
| 1 svazek 1 svazek jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | 120 g |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| zeleninový bujón | Bujón zeleninový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |