Nutriční hodnoty (Vepřové plátky na bramborové šťávě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 646 kJ / 154 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,22 g |
Tuky | 1,47 g |
– nasycené | 0,79 g |
– nenasycené | 0,52 g |
–– mononenasycené | 0,15 g |
–– polynenasycené | 0,37 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 12,46 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 187 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 27,68 g |
– cukry | 9,34 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
vepřové plátky (krkovice, plec) | Vepřová kýta | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1/2 kostičky 1/2 kostičky Masoxu | Bujón hovězí | 5 g |
1 1 středně velký syrový brambor | Brambor zimní | 50 g |
2 2 menší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
lžička lžička oleje | Olej řepkový | |
hrst hrst mražené zeleniny | Mrkev mražená |