Nutriční hodnoty (Rajčatová žemlovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 006 kJ / 719 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 49,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 35,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,56 g |
| Tuky | 18,68 g |
| – nasycené | 10,53 g |
| – nenasycené | 8,03 g |
| –– mononenasycené | 2,56 g |
| –– polynenasycené | 5,48 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 37,80 g |
| Cholesterol | 175 mg |
| Sodík | 2,20 g |
| Sůl | 5,00 g |
| Sacharidy | 83,10 g |
| – cukry | 12,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 veka (alebo príslušné množstvo rožkov) | Veka | |
| 8 8 paradajok (rajčat) | ||
| 2 2 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 3 3 strúčiky cesnaku | Česnek čerstvý | 210 g |
| 4 4 vajcia na tvrdo | ||
| 250 g 250 g klobásy alebo špekáčikov | Klobása | 250 g |
| kečup | Kečup sladký | |
| soľ | Sůl mořská | |
| 1 1 lyžica strúhaného syra | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| bazalka | Bazalka čerstvá |