Nutriční hodnoty (Rajčatový salát s vejci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 443 kJ / 1 062 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 48,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,28 g |
| Tuky | 64,87 g |
| – nasycené | 23,13 g |
| – nenasycené | 28,69 g |
| –– mononenasycené | 22,91 g |
| –– polynenasycené | 5,78 g |
| ––– omega 3 | 0,63 g |
| Vláknina | 14,40 g |
| Cholesterol | 1,36 g |
| Sodík | 801 mg |
| Sůl | 1,69 g |
| Sacharidy | 57,52 g |
| – cukry | 41,42 g |
| ––– laktóza | 7,22 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 10 10 rajčat nakrájené na kostky | Rajče červené čerstvé | 600 g |
| 1 1 cibule nadrobno nakrájená | Cibule čerstvá | 70 g |
| 5 5 vajíček uvařených natvrdo na kostičky | Vejce slepičí | 350 g |
| 1 kelímek 1 kelímek zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 190 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |