Nutriční hodnoty (Salát z červeného zelí s hrubozrnnou hořčicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 188 kJ / 1 957 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,19 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 44,19 g |
| Tuky | 64,02 g |
| – nasycené | 9,39 g |
| – nenasycené | 53,68 g |
| –– mononenasycené | 42,76 g |
| –– polynenasycené | 10,92 g |
| ––– omega 3 | 0,36 g |
| Vláknina | 70,74 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,55 g |
| Sůl | 1,45 g |
| Sacharidy | 266,82 g |
| – cukry | 238,83 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hlávka 1 hlávka červeného zelí | Zelí červené čerstvé | 3000 g |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hrubozrnné hořčice | Hořčice hrubozrnná | 15 g |
| 2 lžíce 2 lžíce balsamica (nebo červeného vinného octa) | Ocet balsamikový bílý | 40 ml |
| 4-6 lžic 4-6 lžic olivového oleje | Olej olivový | 55 ml |
| 1/2 1/2 -1 lžička cukru | Cukr bílý | |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |