Nutriční hodnoty (Jablkový pudink)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 801 kJ / 669 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,08 g |
| Tuky | 2,63 g |
| – nasycené | 0,96 g |
| – nenasycené | 1,13 g |
| –– mononenasycené | 0,09 g |
| –– polynenasycené | 1,04 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 18,51 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 27 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 149,10 g |
| – cukry | 63,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 jablek (podle velikosti) | Jablko čerstvé | 750 g |
| 3 lžíce 3 lžíce cukru | Cukr bílý | 75 g |
| 2 sáčky 2 sáčky vanilkového pudinku | Puding v prášku | 96 g |
| Granko | Kakaový nápoj instantní | |
| šlehačka | Šlehačka 35% |