Nutriční hodnoty (Koňské (nebo hovězí) ragú v papiňáku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 9 341 kJ / 2 233 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 247,27 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 243,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,47 g |
Tuky | 112,31 g |
– nasycené | 54,15 g |
– nenasycené | 55,59 g |
–– mononenasycené | 47,48 g |
–– polynenasycené | 8,11 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 10,67 g |
Cholesterol | 554 mg |
Sodík | 2,09 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 24,50 g |
– cukry | 10,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg koňské kýty nebo hovězího masa | Koňská kýta | 1000 g |
100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 2 papriky (raději barevné, lépe to vypadá) | Paprika bílá čerstvá | |
3 kuličky 3 kuličky pepře | Pepř černý | |
3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
200 ml 200 ml červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
1 lžíce 1 lžíce rajčatového pyré | Pyré z červených rajčat | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
na zahuštění chleba nebo Solamyl | Chléb pšeničný kváskový | |
voda | Voda |