Nutriční hodnoty (Dýňové zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 123 kJ / 507 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,28 g |
| Tuky | 18,47 g |
| – nasycené | 11,49 g |
| – nenasycené | 6,20 g |
| –– mononenasycené | 5,49 g |
| –– polynenasycené | 0,70 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 27,30 g |
| Cholesterol | 51 mg |
| Sodík | 21 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 62,31 g |
| – cukry | 27,86 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | 750 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| cukr | Cukr bílý | |
| ocet | Ocet lihový |