Nutriční hodnoty (Pikantní bramborový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 156 kJ / 1 710 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 14,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,65 g |
Tuky | 94,73 g |
– nasycené | 22,35 g |
– nenasycené | 61,49 g |
–– mononenasycené | 31,67 g |
–– polynenasycené | 29,82 g |
––– omega 3 | 0,88 g |
Vláknina | 22,98 g |
Cholesterol | 114 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,58 g |
Sacharidy | 167,49 g |
– cukry | 12,44 g |
––– laktóza | 2,30 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg menších brambor | Brambor zimní | 1000 g |
4 lžíce 4 lžíce majonézy | Majonéza | 60 g |
3 3 sardelové filety | Sardel | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1/2 PL 1/2 PL bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 7.5 ml |
2 PL 2 PL olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 PL 1 PL sladké smetany | Smetana kravská sladká 12% | 25 ml |
3 PL 3 PL jemně strouhaného parmazánu | Parmezán | 45 g |
2 - 3 2 - 3 jarní cibulky i s natí | Cibulka jarní čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |