Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Šťáva z květů černého bezu 2

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 6. 2010 20:04

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie67 207 kJ / 16 064 kcal
Bílkoviny1,26 g
Tuky0,72 g
Vláknina4,14 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 27 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy4 010,98 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Lenka

9. 6. 2016 15:42

Skvělá šťáva, i bez zavařování vydržela jedna zkušební sklenice v tmavé chodbě rok do další sklizně.

Marcela

7. 6. 2016 05:50

Šťáva je výborná. Sklenice dávám vypálit na 100°C do trouby a jsou spolehlivě vydezinfikované. Akorát se musí nechat chvilku chladnout abychom se nepopálily. No a rum raději do čaje, nebo do cukroví.;-)

jerry

26. 5. 2014 12:15

Terkinina: konzervátor;-)

Ivana Ch

26. 5. 2014 11:52

Ahoj všem, ženský já všechny bylinky mám moc ráda ale bezinkové květy né, mě by to snad strhlo žaludek. Zrovna tak nemůžu fenykl a nať koriandru, přitom semínka mě nevadí.Jo likér z bezinkových plodů mě nevadí, asi to dělá ten rum a káva, moc ho ale nedělám, tak jednu dávku za dva roky.

Terkinina

26. 5. 2014 10:22

Chtěla bych se zeptat zda je nutné dávat do sirupu kyselinu citronovou? K čemu je tam vlastně dobrá? Moc děkuji :-)

Lůca

5. 6. 2012 18:49

Ahojky, tenhle recept se mi z těch všech co tu jsou líbí asi nejvíc.;-):yes: Tak hned jak bude čas bez otrhat, tak jdu na to. Ale chtěla jsem se zeptat, zda se květy mohou trhat i po dešti nebo je lepší počkat až čerstvě rozkvetou nové...?Díky za radu.

evelina

31. 5. 2012 18:19

:-mnam,vyzkousim....:yes::-K

Jarus87 Jarus87

12. 6. 2011 11:50

dostala jsem od sestry bezový sirup a byl moooc dobrý,kde se hrabou sirupy z obchodu:-//:-D
jsem myslela že postup je náročný ale není,ukládám a zkusím,přidávám bod:yes:

jajikpusik jajikpusik

21. 7. 2010 11:41

Ahoj, přikláním se k tomu rumu, já jím vypláchnu před plněním celou skleničku i víčko. Znám, dělám a na chuti to není znát. Květy louhuji ve studené vodě a dávám na kilo cukru 20g kyseliny citronové. Stačí nám to a nekazí se. Je to nádherná vůně bezu. Při zavařování sirupu se vám ztrácí cenné látky, postačí jen zahřát na naplnit. Zkuste to někdy, určitě budete spokojena. pa;-)

proost

30. 6. 2010 12:48

Zdravím. Šťávu děláme už dlouhá léta - jako konzervaci používáme lžíci (polévkovou) rumu opatrně do hrdla nad horkou šťávu, zavřít a daát po vychladnutí do sklepa. Je to tak malé množství rumu, že ani dětem rozhodně nevadí, perfektně a bez jakýchkoliv problémů chrání proti zkažení - no a pro mlsaly - po otevření ta první dávka s rumem je skutečně vynikající.:-))

marcelka395 marcelka395

29. 6. 2010 07:59

Také dělávám,mám tam trošku jiný poměr,ale je vynikající:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 6. 2010 22:59

:yes::yes::yes::yes:

rebeka rebeka

28. 6. 2010 21:38

dělávám taky,podobně,jenom vodu převařím,nechám vychládnout a už nic nevařím,dávám míň vody,víc cukru a citronu,sirup je krásně hustý a za 15 let,co ho dělám se nikdy nezkazil;-)posílám ti bodík:-K

Jaruna18 Jaruna18

28. 6. 2010 21:12

Zrovna tenhle recept sháním.Díky a dávám bodík.:yes::-)

hafikov hafikov

28. 6. 2010 20:41

Zkusím.:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Petra Burianová

nově v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: šťáva z květů černého bezu černý bez recepty štáva z bezu štáva z černého bezu stava z cerneho bezu recept štava s květu bezu štáva z květů bezu šťáva z květů černého bezu recept recept štáva z černého bezu recept na šťávu z květů černého bezu stava z bileho bezu bez černý recepty domácí štáva z černého bezu bezinková šťáva z květů recept na šťávu z černého bezu recepty cerný bez akatovy sirup sirup z bileho bezu recepty z bezu černého akátový květ

Suroviny: voda, květy černého bezu, citron, cukr, kyselina citronová

TopRecepty.cz

Šťáva z květů černého bezu 2

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4z22