Nutriční hodnoty (Hlívový paprikáš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 1 976 kJ / 472 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,30 g |
| Tuky | 3,56 g |
| – nasycené | 1,08 g |
| – nenasycené | 2,11 g |
| –– mononenasycené | 0,97 g |
| –– polynenasycené | 1,13 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 34,68 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 66 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 75,90 g |
| – cukry | 50,88 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | 300 g |
| 4 4 čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 600 g |
| 1 1 cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| zelené fazolky | Fazolky čerstvé | |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 lžička 1 lžička uzené papriky | Paprika uzená | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| 500 ml 500 ml vývaru (podle potřeby) | Vývar masový | 500 ml |
| nové koření | Nové koření | |
| kmín | Kmín | |
| zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |