Nutriční hodnoty (Salát dietní z lahůdkového tofu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 313 kJ / 75 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,48 g |
| Tuky | 0,60 g |
| – nasycené | 0,11 g |
| – nenasycené | 0,41 g |
| –– mononenasycené | 0,17 g |
| –– polynenasycené | 0,23 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 7,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 19 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 11,25 g |
| – cukry | 10,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 lahůdkového tofu | Tofu natural | |
| 5 5 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 150 g |
| 1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
| 1 1 lahůdková cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 5-6 cm 5-6 cm okurky hadovky | Okurka salátová čerstvá | |
| 1 plátek 1 plátek knackebrot | Knäckebrot pšeničný | |
| 2 2 polévkové lžíce sojanézy (bílý jogurt) | Sojanéza | |
| 2 2 polévkové lžíce sterilizované kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |