Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolková polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie358 kJ /
86 kcal
Bílkoviny2,45 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,45 g
Tuky0,42 g
– nasycené0,14 g
– nenasycené0,14 g
–– mononenasycené0,07 g
–– polynenasycené0,07 g
––– omega 30,00 g
Vláknina10,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 14 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy15,75 g
– cukry10,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 - 3 2 - 3 cibule Cibule čerstvá 175 g
trochu trochu oleje nebo sádla Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
mletá červená sladká paprika Paprika červená sušená
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
fazolové lusky Fazolky čerstvé
brambory Brambor zimní
šlehačka Šlehačka 35%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.