Nutriční hodnoty (Jablkový dortík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 557 kJ / 850 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,75 g |
Tuky | 26,00 g |
– nasycené | 6,52 g |
– nenasycené | 12,00 g |
–– mononenasycené | 8,54 g |
–– polynenasycené | 3,46 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 23,70 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 328 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 111,40 g |
– cukry | 96,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
asi 6 6 jablek | Jablko čerstvé | 900 g |
ořechy | Vlašské ořechy | |
rozinky | Rozinky | |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 lžíce 1 lžíce krupicového cukru | Cukr bílý | 12 g |