Nutriční hodnoty (Jablkový dortík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 557 kJ / 850 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,79 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,75 g |
| Tuky | 26,00 g |
| – nasycené | 6,52 g |
| – nenasycené | 12,00 g |
| –– mononenasycené | 8,54 g |
| –– polynenasycené | 3,46 g |
| ––– omega 3 | 0,33 g |
| Vláknina | 23,70 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 328 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 111,40 g |
| – cukry | 96,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| asi 6 6 jablek | Jablko čerstvé | 900 g |
| ořechy | Vlašské ořechy | |
| rozinky | Rozinky | |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 lžíce 1 lžíce krupicového cukru | Cukr bílý | 12 g |