Nutriční hodnoty (Pikantní bůčková pomazánka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 15 047 kJ / 3 596 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 150,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 145,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,56 g |
| Tuky | 297,48 g |
| – nasycené | 77,48 g |
| – nenasycené | 156,68 g |
| –– mononenasycené | 127,76 g |
| –– polynenasycené | 28,93 g |
| ––– omega 3 | 1,30 g |
| Vláknina | 13,30 g |
| Cholesterol | 460 mg |
| Sodík | 623 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 50,60 g |
| – cukry | 36,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg prorostlejšího bůčku | Vepřový bok | 1000 g |
| 6 6 čerstvých pálivých beraních rohů | Paprika červená čerstvá | |
| 6 6 sterilovaných beraních rohů | Paprika zelená sterilovaná | |
| 180 g 180 g paprikové pomazánky (např. Tomata) | Pasta papriková | |
| 2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 1/2 l 1/2 l černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 500 ml |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská |