Nutriční hodnoty (Mletý steak v zelném listu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 146 kJ / 752 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 108,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 101,05 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,58 g |
| Tuky | 25,13 g |
| – nasycené | 6,54 g |
| – nenasycené | 15,03 g |
| –– mononenasycené | 11,19 g |
| –– polynenasycené | 3,84 g |
| ––– omega 3 | 0,38 g |
| Vláknina | 11,94 g |
| Cholesterol | 406 mg |
| Sodík | 2,57 g |
| Sůl | 6,40 g |
| Sacharidy | 18,00 g |
| – cukry | 6,24 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 velké spařené zelné listy - mohou být i kapustové | Zelí bílé čerstvé | |
| 500 g 500 g mletého hovězího masa | Hovězí ořez | 500 g |
| 15 dkg 15 dkg čerstvých žampionů | Žampion čerstvý | 150 g |
| 4 plátky 4 plátky slaniny | Špek | |
| citrónová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
| 3 3 malé kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| 1 PL 1 PL sardelové pasty | Sardelová pasta | 15 g |
| 2 PL 2 PL dijónské hořčice | Hořčice dijonská | 30 g |
| 1 PL 1 PL strouhaného křenu | Křen čerstvý | 15 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| svazek svazek zelené petrželky | Petržel nať čerstvá | |
| máslo | Máslo kravské | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |