Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Guláš z václavek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 241 kJ /
536 kcal
Bílkoviny21,41 g
– z toho živočišné bílkoviny2,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,27 g
Tuky20,60 g
– nasycené13,12 g
– nenasycené7,14 g
–– mononenasycené5,65 g
–– polynenasycené1,49 g
––– omega 30,18 g
Vláknina28,57 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 336 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy54,24 g
– cukry12,78 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg čerstvých kloboučků mladých václavek Václavka čerstvá 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
300 ml 300 ml masového vývaru Vývar masový 300 ml
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
2 lžíce 2 lžíce kečupu Kečup sladký 30 ml
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky drceného kmínu Kmín mletý 2.5 g
mletá sladká paprika Paprika červená sušená
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.