Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 728 kJ / 891 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,88 g |
Tuky | 89,84 g |
Vláknina | 3,12 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,37 g |
Sůl | 15,90 g |
Sacharidy | 16,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ohnivá pasta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PpVy
Moje poznámka
Ohnivá pasta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PpVy
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 5 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 10 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 14 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 58 minutami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 5 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 6 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 6 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 7 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 7 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 8 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 10 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 11 hodinami
Tématické fráze:
pasta z kozích rohů,
kozi rohy pasta,
jak uchovat kozí rohy,
palihub,
hořčice z kozích rohů,
recept na pastu z kozích rohu,
pesto z kozích rohů,
česneková pasta se sádlem,
pasta z kozích rohu recept,
pasta z kozích rohů recepty,
pasta z beranich rohu,
jak vyrobit chilli pastu,
ostrá pasta z rajčat a kozích rohů,
jak vyrobit a uchovat paprikovou pastu,
recepty na pastu z kožich rohu,
kozi rohy pasta recept,
ohnivá marmeláda,
uchování kozích rohů,
jak vyrobit feferonovou hořčici,
paprika kozi rohy pasta recept
Suroviny:
rajče,
olej,
sůl,
hořčice plnotučná
Komentáře (8)
Jana Remková:...pasta je sice barvy nevalné ale nenápadné, tudíž zákeřné