Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ohnivá pasta

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

21. 8. 2014 15:00

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 728 kJ / 891 kcal
Bílkoviny2,88 g
Tuky89,84 g
Vláknina3,12 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,37 g
Sůl15,90 g
Sacharidy16,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Pasta se výborně hodí ke grilovaným masům, klobásám, do škvarkové pomazánky nebo jen na potření chleba se škvarkovým sádlem. Výhodou je, že pro slabší povahy se dá palčivost upravit - zředit oblíbenou hořčicí. Nejhroznější operací při výrobě je ochutnávání :-) a POZOR na oči!!!

Trvanlivost: v lednici asi dva měsíce.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Tom Beyk Tom Beyk

25. 1. 2015 08:51

sunny.sofi:...zjistil jsem, že v lednici pasta vydrží max. dva měsíce. Měl jsem část v plastové krabičce a po uvedené době začala pasta kvasit.:-//

hanes24

22. 8. 2014 07:49

Pomazánka " Hurá papula" to já rád!:yes::yes::-)):-D:-D Myslí. že dlouho nevydrží, jen pá dní! Pak už žádná nebude!:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

21. 8. 2014 20:26

Tome,krásnou pálihubku jsi zhotovil:-D:-p:yes:

Danca Danca

21. 8. 2014 18:50

Tome, už třetím rokem dělám tvůj salát z kozích rohů http://www.toprecepty.cz/recept/28520-salat-z-cers... a ten teda je!!:-p:-p Tahle pasta sice neláká barvou, ale určitě "klame tělem", takže ji taky zkusím:-);-):-K:yes:

Tom Beyk Tom Beyk

21. 8. 2014 16:16

sunny.sofi:...je to letos druhá dávka a u té první(~20dní stará) jsem si nevšiml žádných změn. Nemám trvanlivost vyzkoušenou ale myslím si, že by si každá plíseň pěkně připálila prdélku a jako konzervant by tady měla fungovat ta hořčice.
Jana Remková:...pasta je sice barvy nevalné ale nenápadné, tudíž zákeřné:-D

sunny.sofi sunny.sofi

21. 8. 2014 15:24

Moc pěkné, ale když se nezavařuje - jak dlouho v lednici vydrží:-?:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 8. 2014 15:07

Popravdě, ta barva je příšerná ;-), ale dělám něco hodně podobného-tzv "pálihub", je i zde a je to fakt jen pro otrlé. My máme ostré rádi;-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pasta z kozích rohů kozi rohy pasta jak uchovat kozí rohy palihub hořčice z kozích rohů recept na pastu z kozích rohu pesto z kozích rohů česneková pasta se sádlem pasta z kozích rohu recept pasta z kozích rohů recepty pasta z beranich rohu jak vyrobit chilli pastu ostrá pasta z rajčat a kozích rohů jak vyrobit a uchovat paprikovou pastu recepty na pastu z kožich rohu kozi rohy pasta recept ohnivá marmeláda uchování kozích rohů jak vyrobit feferonovou hořčici paprika kozi rohy pasta recept

Suroviny: rajče, olej, sůl, hořčice plnotučná

TopRecepty.cz

Ohnivá pasta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PpVy