Nutriční hodnoty (Vepřové plátky dušené v zelí, fazolkách a kořenové zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 391 kJ / 333 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,74 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,74 g |
| Tuky | 6,90 g |
| – nasycené | 0,84 g |
| – nenasycené | 5,63 g |
| –– mononenasycené | 3,39 g |
| –– polynenasycené | 2,24 g |
| ––– omega 3 | 0,31 g |
| Vláknina | 28,95 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,00 g |
| Sůl | 2,33 g |
| Sacharidy | 41,99 g |
| – cukry | 18,62 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vepřové plátky (nejlépe z plecka) | Vepřová kýta | |
| 1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 petržel (menší) | Petržel kořenová čerstvá | |
| 1 1 klínek celeru | Celer bulva čerstvá | 540 g |
| 1 1 klínek hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | |
| 1/2 skleničky 1/2 skleničky zelených fazolek (sterilovaných) | Fazolky čerstvé | |
| 2 lžíce 2 lžíce kečupu (domácího) | Kečup sladký | 30 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| 100 ml 100 ml vody (na zátěrku) | Voda | 100 ml |