Nutriční hodnoty (Vepřové plátky dušené v zelí, fazolkách a kořenové zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 391 kJ / 333 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,74 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,74 g |
Tuky | 6,90 g |
– nasycené | 0,84 g |
– nenasycené | 5,63 g |
–– mononenasycené | 3,39 g |
–– polynenasycené | 2,24 g |
––– omega 3 | 0,31 g |
Vláknina | 28,95 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,33 g |
Sacharidy | 41,99 g |
– cukry | 18,62 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vepřové plátky (nejlépe z plecka) | Vepřová kýta | |
1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 petržel (menší) | Petržel kořenová čerstvá | |
1 1 klínek celeru | Celer bulva čerstvá | 540 g |
1 1 klínek hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | |
1/2 skleničky 1/2 skleničky zelených fazolek (sterilovaných) | Fazolky čerstvé | |
2 lžíce 2 lžíce kečupu (domácího) | Kečup sladký | 30 ml |
1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
olej | Olej řepkový | |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
100 ml 100 ml vody (na zátěrku) | Voda | 100 ml |