Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové plátky dušené v zelí, fazolkách a kořenové zelenině)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 391 kJ /
333 kcal
Bílkoviny11,74 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,74 g
Tuky6,90 g
– nasycené0,84 g
– nenasycené5,63 g
–– mononenasycené3,39 g
–– polynenasycené2,24 g
––– omega 30,31 g
Vláknina28,95 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,00 g
Sůl2,33 g
Sacharidy41,99 g
– cukry18,62 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vepřové plátky (nejlépe z plecka) Vepřová kýta
1/2 1/2 cibule Cibule čerstvá 35 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 petržel (menší) Petržel kořenová čerstvá
1 1 klínek celeru Celer bulva čerstvá 540 g
1 1 klínek hlávkového zelí Zelí bílé čerstvé
1/2 skleničky 1/2 skleničky zelených fazolek (sterilovaných) Fazolky čerstvé
2 lžíce 2 lžíce kečupu (domácího) Kečup sladký 30 ml
1 lžíce 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 15 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
olej Olej řepkový
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
100 ml 100 ml vody (na zátěrku) Voda 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.