Nutriční hodnoty (Bramborová omáčka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 528 kJ / 1 321 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 32,24 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 36,28 g |
Tuky | 37,05 g |
– nasycené | 14,00 g |
– nenasycené | 15,04 g |
–– mononenasycené | 11,97 g |
–– polynenasycené | 3,07 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 33,80 g |
Cholesterol | 819 mg |
Sodík | 418 mg |
Sůl | 0,83 g |
Sacharidy | 162,70 g |
– cukry | 20,90 g |
––– laktóza | 8,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg brambor | Brambor zimní | 500 g |
1 1 klobása | Klobása | |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
100 g 100 g vyloupaných čerstvých fazolí (nemusí být) | Fazole bílé | 100 g |
1 1 kyselá okurka | Okurka polní zavařená | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
100 ml 100 ml sladké smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
majoránka | Majoránka sušená | |
libeček | Libeček čerstvý | |
sůl | Sůl mořská |