Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborová omáčka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 528 kJ /
1 321 kcal
Bílkoviny68,52 g
– z toho živočišné bílkoviny32,24 g
– z toho rostlinné bílkoviny36,28 g
Tuky37,05 g
– nasycené14,00 g
– nenasycené15,04 g
–– mononenasycené11,97 g
–– polynenasycené3,07 g
––– omega 30,26 g
Vláknina33,80 g
Cholesterol 819 mg
Sodík 418 mg
Sůl0,83 g
Sacharidy162,70 g
– cukry20,90 g
––– laktóza8,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg brambor Brambor zimní 500 g
1 1 klobása Klobása
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
100 g 100 g vyloupaných čerstvých fazolí (nemusí být) Fazole bílé 100 g
1 1 kyselá okurka Okurka polní zavařená
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
100 ml 100 ml sladké smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
kousek kousek másla Máslo kravské
majoránka Majoránka sušená
libeček Libeček čerstvý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.