Nutriční hodnoty (Vepřové na houbách s vínovo-rybízovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 319 kJ / 1 032 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 102,93 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,08 g |
Tuky | 33,12 g |
– nasycené | 12,30 g |
– nenasycené | 14,85 g |
–– mononenasycené | 11,93 g |
–– polynenasycené | 2,92 g |
––– omega 3 | 0,24 g |
Vláknina | 14,88 g |
Cholesterol | 352 mg |
Sodík | 1,20 g |
Sůl | 2,68 g |
Sacharidy | 38,49 g |
– cukry | 16,72 g |
––– laktóza | 2,85 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové plece | Vepřová plec | 500 g |
6-7 6-7 velkých žampionů | Žampion čerstvý | |
2 2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 138 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
2 PL 2 PL želé z rybízu | ||
2 PL 2 PL rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
2 dl 2 dl červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
1 lžičku 1 lžičku mletého nového koření | Nové koření mleté | 5 g |
1 lžičku 1 lžičku drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
3 lžíce 3 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 75 ml |
2 dl 2 dl vývaru | Vývar hovězí | 200 ml |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
trochu trochu sušeného rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |