Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dušená plec s hlávkovým zelím)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie6 477 kJ /
1 548 kcal
Bílkoviny181,14 g
– z toho živočišné bílkoviny149,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,89 g
Tuky36,44 g
– nasycené9,03 g
– nenasycené18,85 g
–– mononenasycené14,61 g
–– polynenasycené4,23 g
––– omega 30,15 g
Vláknina58,28 g
Cholesterol 488 mg
Sodík 765 mg
Sůl1,02 g
Sacharidy97,11 g
– cukry58,16 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g vepřové plece Vepřová plec 750 g
1/2 hlávky 1/2 hlávky bílého zelí Zelí bílé čerstvé 1500 g
2 2 červené papriky Paprika červená čerstvá 300 g
1/4 1/4 celeru Celer bulva čerstvá 135 g
1 hrst 1 hrst sušených hub Houby sušené směs
5 5 čerstvých žampionů Žampion čerstvý
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
mletá sladká paprika Paprika červená sušená
kmín Kmín
pepř Pepř černý
vývar Vývar masový
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.