Nutriční hodnoty (Dušená plec s hlávkovým zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 6 477 kJ / 1 548 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 181,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 149,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,89 g |
Tuky | 36,44 g |
– nasycené | 9,03 g |
– nenasycené | 18,85 g |
–– mononenasycené | 14,61 g |
–– polynenasycené | 4,23 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 58,28 g |
Cholesterol | 488 mg |
Sodík | 765 mg |
Sůl | 1,02 g |
Sacharidy | 97,11 g |
– cukry | 58,16 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g vepřové plece | Vepřová plec | 750 g |
1/2 hlávky 1/2 hlávky bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 1500 g |
2 2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
1 hrst 1 hrst sušených hub | Houby sušené směs | |
5 5 čerstvých žampionů | Žampion čerstvý | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
mletá sladká paprika | Paprika červená sušená | |
kmín | Kmín | |
pepř | Pepř černý | |
vývar | Vývar masový | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |