Nutriční hodnoty (Dušená plec s hlávkovým zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 6 477 kJ / 1 548 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 181,14 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 149,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 31,89 g |
| Tuky | 36,44 g |
| – nasycené | 9,03 g |
| – nenasycené | 18,85 g |
| –– mononenasycené | 14,61 g |
| –– polynenasycené | 4,23 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 58,28 g |
| Cholesterol | 488 mg |
| Sodík | 765 mg |
| Sůl | 1,02 g |
| Sacharidy | 97,11 g |
| – cukry | 58,16 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g vepřové plece | Vepřová plec | 750 g |
| 1/2 hlávky 1/2 hlávky bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 1500 g |
| 2 2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| 1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
| 1 hrst 1 hrst sušených hub | Houby sušené směs | |
| 5 5 čerstvých žampionů | Žampion čerstvý | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| mletá sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| kmín | Kmín | |
| pepř | Pepř černý | |
| vývar | Vývar masový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |