Nutriční hodnoty (Jablkovo - sachrové řezy s ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 224 kJ / 3 400 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 109,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 79,58 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 29,68 g |
| Tuky | 75,54 g |
| – nasycené | 27,58 g |
| – nenasycené | 32,62 g |
| –– mononenasycené | 25,37 g |
| –– polynenasycené | 7,25 g |
| ––– omega 3 | 0,32 g |
| Vláknina | 33,02 g |
| Cholesterol | 1,59 g |
| Sodík | 762 mg |
| Sůl | 1,78 g |
| Sacharidy | 554,20 g |
| – cukry | 415,33 g |
| ––– laktóza | 9,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 370 g 370 g cukr krupice | Cukr bílý | 370 g |
| 370 g 370 g nahrubo nastrouhaných jablek | Jablko čerstvé | 370 g |
| 5 lžic 5 lžic horké vody | Voda | 90 ml |
| 40 g 40 g kakaa | Kakao prášek | 40 g |
| 120 g 120 g krupice | Krupice pšeničná hrubá | 120 g |
| 1 lžičku 1 lžičku prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
| 1 lžíce 1 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 15 g |
| 2 2 šlehačky | Šlehačka 35% | |
| 2 2 ztužovače šlehačky | Ztužovač šlehačky | |
| 1 vanička 1 vanička měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
| cukr moučka dle chuti | Cukr bílý | |
| 1 1 šlehačka | Šlehačka 35% | |
| 1 1 ztužovač šlehačky | Ztužovač šlehačky | |
| 2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
| pokud chceme sladší přidáme cukr moučku | Cukr bílý | |
| ovoce jaké máme (já dala banány a zavařené nektarinky) | Banán čerstvý |