Nutriční hodnoty (Podzimní dort s ježky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 183 kJ / 1 478 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 121,52 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 105,84 g |
– nasycené | 25,48 g |
– nenasycené | 49,00 g |
–– mononenasycené | 39,20 g |
–– polynenasycené | 9,80 g |
––– omega 3 | 0,39 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 3,63 g |
Sodík | 1,39 g |
Sůl | 2,94 g |
Sacharidy | 9,80 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
z 10 10 vajec velký | Vejce slepičí | 700 g |
a ze 4 4 vajec menší | Vejce slepičí | 280 g |
Máslový krém | ||
Domácí marcipán | Marcipán |