Nutriční hodnoty (Podzimní dort s ježky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 183 kJ / 1 478 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 121,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 121,52 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 105,84 g |
| – nasycené | 25,48 g |
| – nenasycené | 49,00 g |
| –– mononenasycené | 39,20 g |
| –– polynenasycené | 9,80 g |
| ––– omega 3 | 0,39 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 3,63 g |
| Sodík | 1,39 g |
| Sůl | 2,94 g |
| Sacharidy | 9,80 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| z 10 10 vajec velký | Vejce slepičí | 700 g |
| a ze 4 4 vajec menší | Vejce slepičí | 280 g |
| Máslový krém | ||
| Domácí marcipán | Marcipán |