Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kefírová buchta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie20 948 kJ /
5 007 kcal
Bílkoviny100,50 g
– z toho živočišné bílkoviny16,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny84,00 g
Tuky22,00 g
– nasycené9,50 g
– nenasycené8,75 g
–– mononenasycené4,25 g
–– polynenasycené4,50 g
––– omega 30,05 g
Vláknina33,50 g
Cholesterol 75 mg
Sodík 4,35 g
Sůl0,50 g
Sacharidy1 085,00 g
– cukry536,50 g
––– laktóza18,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 hrnky 3 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 750 g
2 hrnky 2 hrnky cukru krupice Cukr bílý 500 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
1 lžíce 1 lžíce jedlé sody Jedlá soda 15 g
2 hrnky 2 hrnky kefíru Kefír 500 ml
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
150 g 150 g smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 150 ml
150-170 g 150-170 g hořké čokolády (podle hustoty polevy) Čokoláda hořká 40% 160 g
mleté mandle Mandle loupané mleté
máslo na vymazání Máslo kravské
polohrubá mouka na vysypání Mouka pšeničná polohrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.