Nutriční hodnoty (Kefírová buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 20 948 kJ / 5 007 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 84,00 g |
Tuky | 22,00 g |
– nasycené | 9,50 g |
– nenasycené | 8,75 g |
–– mononenasycené | 4,25 g |
–– polynenasycené | 4,50 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 33,50 g |
Cholesterol | 75 mg |
Sodík | 4,35 g |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 1 085,00 g |
– cukry | 536,50 g |
––– laktóza | 18,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 hrnky 3 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 750 g |
2 hrnky 2 hrnky cukru krupice | Cukr bílý | 500 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
1 lžíce 1 lžíce jedlé sody | Jedlá soda | 15 g |
2 hrnky 2 hrnky kefíru | Kefír | 500 ml |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
150 g 150 g smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 150 ml |
150-170 g 150-170 g hořké čokolády (podle hustoty polevy) | Čokoláda hořká 40% | 160 g |
mleté mandle | Mandle loupané mleté | |
máslo na vymazání | Máslo kravské | |
polohrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná polohrubá |