Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květákové řízečky s uzeným bokem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 161 kJ /
278 kcal
Bílkoviny20,31 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,95 g
Tuky15,65 g
– nasycené3,78 g
– nenasycené7,37 g
–– mononenasycené5,69 g
–– polynenasycené1,68 g
––– omega 30,06 g
Vláknina8,51 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 364 mg
Sůl0,79 g
Sacharidy10,01 g
– cukry3,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 velkého květáku nebo jeden malý Květák čerstvý
1 ks 1 ks menší mrkve Mrkev čerstvá 50 g
1/4 1/4 celeru Celer bulva čerstvá 135 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
strouhanka Strouhanka pšeničná
sezamová semínka Sezam loupaný
majoránku Majoránka sušená
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
hl. mouka já použila celozrnou Mouka pšeničná hladká
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
200 g 200 g uzeného boku(nakrájený na menší kostičky)

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.