Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Staročeský pečený kapr)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie8 327 kJ /
1 990 kcal
Bílkoviny8,21 g
– z toho živočišné bílkoviny4,62 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,59 g
Tuky150,52 g
– nasycené81,09 g
– nenasycené67,33 g
–– mononenasycené58,86 g
–– polynenasycené8,46 g
––– omega 30,30 g
Vláknina10,50 g
Cholesterol 237 mg
Sodík 1,94 g
Sůl4,80 g
Sacharidy122,98 g
– cukry114,50 g
––– laktóza0,48 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kapr (vcelku nebo porce) Kapr
120 g 120 g slaniny Špek 120 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
60 g 60 g másla Máslo kravské 60 g
70 g 70 g rozinek Rozinky 70 g
150 ml 150 ml bílého vína Víno bílé suché 150 ml
2 lžíce 2 lžíce medu Med nepasterovaný 72 g
sůl Sůl mořská
šalvěj Šalvěj čerstvá
mletý zázvor Zázvor sušený mletý
brambory Brambor zimní
kysané zelí Zelí bílé kvašené
cibule Cibule čerstvá
slanina Špek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.