Nutriční hodnoty (Staročeský pečený kapr)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 8 327 kJ / 1 990 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,21 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,62 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,59 g |
Tuky | 150,52 g |
– nasycené | 81,09 g |
– nenasycené | 67,33 g |
–– mononenasycené | 58,86 g |
–– polynenasycené | 8,46 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 10,50 g |
Cholesterol | 237 mg |
Sodík | 1,94 g |
Sůl | 4,80 g |
Sacharidy | 122,98 g |
– cukry | 114,50 g |
––– laktóza | 0,48 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kapr (vcelku nebo porce) | Kapr | |
120 g 120 g slaniny | Špek | 120 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
60 g 60 g másla | Máslo kravské | 60 g |
70 g 70 g rozinek | Rozinky | 70 g |
150 ml 150 ml bílého vína | Víno bílé suché | 150 ml |
2 lžíce 2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 72 g |
sůl | Sůl mořská | |
šalvěj | Šalvěj čerstvá | |
mletý zázvor | Zázvor sušený mletý | |
brambory | Brambor zimní | |
kysané zelí | Zelí bílé kvašené | |
cibule | Cibule čerstvá | |
slanina | Špek |