Nutriční hodnoty (Staročeský pečený kapr)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 8 327 kJ / 1 990 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,21 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 4,62 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,59 g |
| Tuky | 150,52 g |
| – nasycené | 81,09 g |
| – nenasycené | 67,33 g |
| –– mononenasycené | 58,86 g |
| –– polynenasycené | 8,46 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 10,50 g |
| Cholesterol | 237 mg |
| Sodík | 1,94 g |
| Sůl | 4,80 g |
| Sacharidy | 122,98 g |
| – cukry | 114,50 g |
| ––– laktóza | 0,48 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kapr (vcelku nebo porce) | Kapr | |
| 120 g 120 g slaniny | Špek | 120 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 60 g 60 g másla | Máslo kravské | 60 g |
| 70 g 70 g rozinek | Rozinky | 70 g |
| 150 ml 150 ml bílého vína | Víno bílé suché | 150 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 72 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| šalvěj | Šalvěj čerstvá | |
| mletý zázvor | Zázvor sušený mletý | |
| brambory | Brambor zimní | |
| kysané zelí | Zelí bílé kvašené | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| slanina | Špek |