Nutriční hodnoty (Zapečené žampióny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 4 157 kJ / 994 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 72,69 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,80 g |
Tuky | 59,12 g |
– nasycené | 29,09 g |
– nenasycené | 24,73 g |
–– mononenasycené | 19,93 g |
–– polynenasycené | 4,80 g |
––– omega 3 | 0,51 g |
Vláknina | 16,40 g |
Cholesterol | 724 mg |
Sodík | 3,61 g |
Sůl | 8,72 g |
Sacharidy | 22,67 g |
– cukry | 9,47 g |
––– laktóza | 6,35 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g větších žampiónů | Žampion čerstvý | 400 g |
80 g 80 g nivy | Niva 50% t. v s. | 80 g |
80 g 80 g sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 80 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
100 g 100 g šunky | Šunka vepřová vařená | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
2 lžičky 2 lžičky plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 10 g |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
tymián (provensálské koření) | Tymián sušený | |
máslo na vymazání pekáče | Máslo kravské |