Nutriční hodnoty (Guláš z hříbků a masa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 3 868 kJ / 924 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 74,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 63,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,53 g |
| Tuky | 55,12 g |
| – nasycené | 24,55 g |
| – nenasycené | 27,60 g |
| –– mononenasycené | 22,13 g |
| –– polynenasycené | 5,47 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 22,50 g |
| Cholesterol | 161 mg |
| Sodík | 187 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 22,60 g |
| – cukry | 7,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g libového vepřového masa (nebo hovězího) | Vepřová kýta | 300 g |
| 300 g 300 g hřibů | Hřib čerstvý | 300 g |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 lžíce 3 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 45 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |