Nutriční hodnoty (Hovězí se zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 896 kJ / 692 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 116,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 111,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,92 g |
| Tuky | 7,19 g |
| – nasycené | 3,09 g |
| – nenasycené | 3,31 g |
| –– mononenasycené | 2,79 g |
| –– polynenasycené | 0,53 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 10,00 g |
| Cholesterol | 235 mg |
| Sodík | 279 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 20,90 g |
| – cukry | 11,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hovězí kýty | Hovězí kýta | 500 g |
| 200 g 200 g hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 200 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| vývar | Vývar hovězí | |
| pepř | Pepř černý | |
| cca 4 PL 4 PL rajčatové pyré (podle chuti) | Pyré z červených rajčat | 60 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| cca 100 ml 100 ml červeného vína (podle chuti) | Víno červené suché | 100 ml |