Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný štrúdl z domácího těsta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie5 517 kJ /
1 319 kcal
Bílkoviny40,88 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,20 g
Tuky35,16 g
– nasycené4,44 g
– nenasycené26,44 g
–– mononenasycené17,22 g
–– polynenasycené9,22 g
––– omega 32,11 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 503 mg
Sůl1,21 g
Sacharidy205,45 g
– cukry14,15 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
280 g 280 g hladké mouky (nebo dle potřeby) Mouka pšeničná hladká 280 g
100 ml 100 ml teplé vody (nebo dle potřeby) Voda 100 ml
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
0,5 lžičky 0,5 lžičky citronové šťávy (nebo octa) Šťáva z citrónu 2.5 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
strouhaná jablka (dle chuti) Jablko čerstvé
strouhanka Strouhanka pšeničná
cukr krupice Cukr bílý
mletá skořice Skořice ceylonská mletá
ořechy (nemusí být) Vlašské ořechy
rozinky (nemusí být) Rozinky
hladká mouka na pomoučení Mouka pšeničná hladká
moučkový cukr na posypání Cukr bílý
rozpuštěné máslo na potírání Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.