Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Babiččin trhanec s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie13 198 kJ /
3 154 kcal
Bílkoviny113,70 g
– z toho živočišné bílkoviny83,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,45 g
Tuky97,41 g
– nasycené35,87 g
– nenasycené41,66 g
–– mononenasycené32,35 g
–– polynenasycené9,31 g
––– omega 30,69 g
Vláknina21,00 g
Cholesterol 2,17 g
Sodík 1,38 g
Sůl3,08 g
Sacharidy403,59 g
– cukry232,29 g
––– laktóza19,84 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2-3 2-3 jablka Jablko čerstvé 375 g
240 g 240 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 240 g
400 ml 400 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 400 ml
8 8 vajec Vejce slepičí 560 g
2 lžíce 2 lžíce cukru krystal Cukr bílý 30 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 špetka 1 špetka kypřicího prášku Kypřící prášek
3 lžíce 3 lžíce rozinek Rozinky 45 g
4 lžíce 4 lžíce rumu (tuzemák) Rum 68 ml
4 lžíce 4 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 100 g
3 lžíce 3 lžíce másla Máslo kravské 30 g
med na podávání Med nepasterovaný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.