Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Carne con Salsa de Frutas)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie11 405 kJ /
2 726 kcal
Bílkoviny233,95 g
– z toho živočišné bílkoviny231,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,28 g
Tuky164,02 g
– nasycené33,33 g
– nenasycené122,47 g
–– mononenasycené88,77 g
–– polynenasycené33,70 g
––– omega 310,44 g
Vláknina15,60 g
Cholesterol 560 mg
Sodík 591 mg
Sůl1,25 g
Sacharidy70,67 g
– cukry61,33 g
––– laktóza9,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 lžic 6 lžic rostlinného oleje Olej řepkový 120 ml
1 1 velká cibule, jemně nasekaná
1 kg 1 kg vykostěného hovězího masa Hovězí kýta 1000 g
hrnek hrnek suchého bílého vína Víno bílé suché
1 hrnek 1 hrnek hovězího vývaru Vývar hovězí 250 ml
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
2 2 kdoule nebo 2 broskve Kdoule čerstvá
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
2 2 hrušky Hruška čerstvá 260 g
2 2 velká rajčata,
cukr podle chuti Cukr bílý
1 šálek 1 šálek smetany Smetana kravská sladká 12% 250 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.