Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Florentýnky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie14 237 kJ /
3 403 kcal
Bílkoviny54,53 g
– z toho živočišné bílkoviny9,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny44,93 g
Tuky190,77 g
– nasycené99,46 g
– nenasycené84,17 g
–– mononenasycené64,32 g
–– polynenasycené19,84 g
––– omega 30,81 g
Vláknina27,68 g
Cholesterol 848 mg
Sodík 468 mg
Sůl1,11 g
Sacharidy353,10 g
– cukry166,83 g
––– laktóza2,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
50 g 50 g moučkového cukru Cukr bílý 50 g
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
2 lžíce 2 lžíce kůry z citronu Citronová kúra čerstvá 30 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 1 žloutek na potření Vaječný žloutek 23 g
120 g 120 g kandovaného ovoce (citrusového) Citron kandovaný 120 g
40 ml 40 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 40 ml
3 lžičky 3 lžičky medu Med nepasterovaný 54 g
35 g 35 g másla Máslo kravské 35 g
60 g 60 g krupicového cukru Cukr bílý 60 g
60 g 60 g mandlí (hoblinky) Mandle neloupané 60 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.