Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí na celeru)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 830 kJ /
1 632 kcal
Bílkoviny148,51 g
– z toho živočišné bílkoviny137,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,21 g
Tuky93,96 g
– nasycené45,06 g
– nenasycené46,91 g
–– mononenasycené39,64 g
–– polynenasycené7,27 g
––– omega 30,17 g
Vláknina33,00 g
Cholesterol 352 mg
Sodík 2,39 g
Sůl5,68 g
Sacharidy34,04 g
– cukry15,92 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g hovězí zadní (vepřová krkovice) Hovězí kýta 600 g
1 1 menší celer Celer bulva čerstvá 540 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
100 g 100 g špeku Špek 100 g
1/2 1/2 sardelové pasty Sardelová pasta
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
smetana Smetana kravská sladká 12%
6 kuliček 6 kuliček pepře Pepř černý
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.