Nutriční hodnoty (Hovězí na celeru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 830 kJ / 1 632 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 148,51 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 137,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,21 g |
Tuky | 93,96 g |
– nasycené | 45,06 g |
– nenasycené | 46,91 g |
–– mononenasycené | 39,64 g |
–– polynenasycené | 7,27 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 33,00 g |
Cholesterol | 352 mg |
Sodík | 2,39 g |
Sůl | 5,68 g |
Sacharidy | 34,04 g |
– cukry | 15,92 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g hovězí zadní (vepřová krkovice) | Hovězí kýta | 600 g |
1 1 menší celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
100 g 100 g špeku | Špek | 100 g |
1/2 1/2 sardelové pasty | Sardelová pasta | |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
smetana | Smetana kravská sladká 12% | |
6 kuliček 6 kuliček pepře | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |