Nutriční hodnoty (Hned křehké vanilkové rohlíčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 26 969 kJ / 6 446 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 116,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 14,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 102,26 g |
| Tuky | 408,02 g |
| – nasycené | 78,91 g |
| – nenasycené | 295,29 g |
| –– mononenasycené | 140,42 g |
| –– polynenasycené | 154,87 g |
| ––– omega 3 | 19,73 g |
| Vláknina | 34,14 g |
| Cholesterol | 851 mg |
| Sodík | 544 mg |
| Sůl | 1,34 g |
| Sacharidy | 559,36 g |
| – cukry | 115,52 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 600 g |
| 400 g 400 g Hery | Margarín | 400 g |
| 80 g 80 g cukru moučka | Cukr bílý | 80 g |
| 200 g 200 g mletých vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 200 g |
| 4 4 žloutky | Vaječný žloutek | 92 g |
| 2 balíčky 2 balíčky vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 40 g |
| kůra z 1 kůra z 1 citronu | Citrón čerstvý | 90 g |
| cukru moučka | Cukr bílý | |
| vanilkový cukr | Cukr vanilkový |