Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vánoční marinovaný vepřový ocásek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 563 kJ /
613 kcal
Bílkoviny3,42 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,42 g
Tuky35,99 g
– nasycené6,25 g
– nenasycené28,57 g
–– mononenasycené14,13 g
–– polynenasycené14,44 g
––– omega 30,47 g
Vláknina2,55 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,79 g
Sůl4,20 g
Sacharidy36,00 g
– cukry16,45 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
vepřový ocásek Vepřový ocásek
2 lžíce 2 lžíce pomerančové marmelády Marmeláda pomerančová 30 g
1 1 pomeranč (šťáva a kůra) Pomeranč čerstvý
1 lžička 1 lžička mleté skořice Skořice ceylonská mletá 5 g
2 2 celé skořice Skořice ceylonská
2 2 hvězdičky badyánu Badyán
8 8 hřebíčků Hřebíček
kouřová sůl Sůl mořská
1 lžička 1 lžička pálivé papriky Paprika pálivá 6 g
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 30 ml
2 lžíce 2 lžíce sezamového oleje Olej sezamový 30 ml
1 lžička 1 lžička chilli oleje Chilli olej 5 ml
200 ml 200 ml červeného vína Víno červené suché 200 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.