Nutriční hodnoty (Kuřecí směs s řapíkatým celerem a hlívou ústřičnou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 466 kJ / 828 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 168,49 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 163,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,39 g |
| Tuky | 7,63 g |
| – nasycené | 2,28 g |
| – nenasycené | 4,20 g |
| –– mononenasycené | 2,71 g |
| –– polynenasycené | 1,49 g |
| ––– omega 3 | 1,33 g |
| Vláknina | 9,87 g |
| Cholesterol | 385 mg |
| Sodík | 405 mg |
| Sůl | 0,98 g |
| Sacharidy | 16,50 g |
| – cukry | 9,45 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
| 15 dkg 15 dkg hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | 150 g |
| 3 stonky 3 stonky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| pepř | Pepř černý | |
| sojová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
| Worcesterová omáčka | Worcestrová omáčka | |
| koření na čínu | Koření pěti vůní | |
| 3 lžíce 3 lžíce rajčatového pyré | Pyré z červených rajčat | 45 g |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| Solamyl | Bramborový škrob | |
| naťová petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| vývar nebo voda | Vývar hovězí | |
| chilli paprička sušená | Chilli paprička čerstvá |