Nutriční hodnoty (Rybí kousky v paprikové marinádě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 697 kJ / 884 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 109,09 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 105,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,09 g |
| Tuky | 39,06 g |
| – nasycené | 5,52 g |
| – nenasycené | 28,46 g |
| –– mononenasycené | 21,04 g |
| –– polynenasycené | 7,42 g |
| ––– omega 3 | 1,85 g |
| Vláknina | 5,96 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 275 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 21,70 g |
| – cukry | 15,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g rybí masa | Vepřová kýta | 500 g |
| 1 1 kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| špetka špetka tymiánu | Tymián sušený | |
| 2 PL 2 PL oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| sůl | Sůl mořská |