Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Eintopf z červeného zelí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie7 377 kJ /
1 763 kcal
Bílkoviny74,43 g
– z toho živočišné bílkoviny47,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,35 g
Tuky70,49 g
– nasycené35,67 g
– nenasycené33,36 g
–– mononenasycené21,98 g
–– polynenasycené11,38 g
––– omega 30,34 g
Vláknina41,65 g
Cholesterol 245 mg
Sodík 6,14 g
Sůl14,35 g
Sacharidy186,92 g
– cukry93,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g červeného zelí Zelí červené čerstvé 500 g
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g
350 g 350 g červené řepy Červená řepa čerstvá 350 g
50 g 50 g uzené slaniny Špek 50 g
1/2 l 1/2 l vývaru Vývar hovězí 500 ml
1 lžička 1 lžička kmínu Kmín 5 g
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
2 2 hřebíčky Hřebíček
sůl Sůl mořská
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého pepře Pepř černý mletý 2.5 g
300 g 300 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 300 g
300 g 300 g jemně pikantní paprikové klobásy Klobása 300 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.