Nutriční hodnoty (Eintopf z červeného zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 7 377 kJ / 1 763 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 74,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 47,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,35 g |
| Tuky | 70,49 g |
| – nasycené | 35,67 g |
| – nenasycené | 33,36 g |
| –– mononenasycené | 21,98 g |
| –– polynenasycené | 11,38 g |
| ––– omega 3 | 0,34 g |
| Vláknina | 41,65 g |
| Cholesterol | 245 mg |
| Sodík | 6,14 g |
| Sůl | 14,35 g |
| Sacharidy | 186,92 g |
| – cukry | 93,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g červeného zelí | Zelí červené čerstvé | 500 g |
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 350 g 350 g červené řepy | Červená řepa čerstvá | 350 g |
| 50 g 50 g uzené slaniny | Špek | 50 g |
| 1/2 l 1/2 l vývaru | Vývar hovězí | 500 ml |
| 1 lžička 1 lžička kmínu | Kmín | 5 g |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| 2 2 hřebíčky | Hřebíček | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého pepře | Pepř černý mletý | 2.5 g |
| 300 g 300 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 300 g |
| 300 g 300 g jemně pikantní paprikové klobásy | Klobása | 300 g |