Nutriční hodnoty (Bramborové noky s pažitkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 535 kJ / 1 084 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 31,55 g |
| Tuky | 4,00 g |
| – nasycené | 0,68 g |
| – nenasycené | 2,04 g |
| –– mononenasycené | 0,34 g |
| –– polynenasycené | 1,70 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 18,30 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 38 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 221,30 g |
| – cukry | 14,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g brambor | Brambor zimní | 600 g |
| 170 g 170 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 170 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 1 lžíce 1 lžíce pažitky | Pažitka čerstvá | 15 g |