Nutriční hodnoty (Květák dle pravěké diety)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 5 872 kJ / 1 404 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 89,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 87,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,16 g |
| Tuky | 105,78 g |
| – nasycené | 32,67 g |
| – nenasycené | 50,26 g |
| –– mononenasycené | 40,07 g |
| –– polynenasycené | 10,19 g |
| ––– omega 3 | 0,31 g |
| Vláknina | 3,84 g |
| Cholesterol | 2,62 g |
| Sodík | 1,01 g |
| Sůl | 2,10 g |
| Sacharidy | 21,40 g |
| – cukry | 12,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 květák | Květák čerstvý | |
| 10 10 vajec | Vejce slepičí | 700 g |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
| 4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |