Nutriční hodnoty (Vepřová kýta v rajské marinádě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 012 kJ / 1 198 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 128,39 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 126,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,39 g |
| Tuky | 69,43 g |
| – nasycené | 8,06 g |
| – nenasycené | 54,34 g |
| –– mononenasycené | 39,66 g |
| –– polynenasycené | 14,68 g |
| ––– omega 3 | 4,16 g |
| Vláknina | 4,44 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 337 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 13,80 g |
| – cukry | 6,05 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 600 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 1 malá lžička polévkového koření Vegeta speciál | Polévkové koření tekuté | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 75 g 75 g rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 75 g |
| 50 g 50 g oleje | Olej řepkový | 50 ml |
| šlehačka | Šlehačka 35% | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |