Nutriční hodnoty (Falešná kačena)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 188 kJ / 1 240 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,25 g |
| Tuky | 35,50 g |
| – nasycené | 2,59 g |
| – nenasycené | 30,42 g |
| –– mononenasycené | 21,22 g |
| –– polynenasycené | 9,21 g |
| ––– omega 3 | 2,81 g |
| Vláknina | 36,25 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4,06 g |
| Sůl | 10,00 g |
| Sacharidy | 183,75 g |
| – cukry | 30,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 4 4 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
| 500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
| grilovací koření (dle chuti) | Grilovací koření | |
| 1 lžička 1 lžička kmínu | Kmín | 5 g |
| sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
| 3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
| olej (na vymazání pekáčku) | Olej řepkový |