Nutriční hodnoty (Jogurtová bábovka s rybízem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 13 397 kJ / 3 202 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 73,12 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 42,72 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,40 g | 
| Tuky | 137,54 g | 
| – nasycené | 16,14 g | 
| – nenasycené | 106,85 g | 
| –– mononenasycené | 75,15 g | 
| –– polynenasycené | 31,71 g | 
| ––– omega 3 | 8,61 g | 
| Vláknina | 15,60 g | 
| Cholesterol | 1,05 g | 
| Sodík | 536 mg | 
| Sůl | 1,42 g | 
| Sacharidy | 410,10 g | 
| – cukry | 231,60 g | 
| ––– laktóza | 7,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g | 
| 200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g | 
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 150 ml 150 ml bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml | 
| 100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml | 
| 250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g | 
| 1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g | 
| 150 g 150 g červeného rybízu | Rybíz červený čerstvý | 150 g | 
| tuk na vymazání formy | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá | |
| trocha trocha moučkového cukru na povrch | Cukr bílý |